PROTETIKA

 

Gubitak dijela tijela danas ne znači kraj normalnog življenja i aktivnosti kakvog je osoba imala prije amputacije. Tvrtka Moor Ortotika  i Protetika  zalaže se  za svakog korisnika,  da se što prije vrati u svakodnevni život i poboljšanje kvalitete života. Više od dvadeset godina nudimo našim klijentima vrhunsku uslugu na području protetike za sve nivoe amputacija, sve nivoa aktivnosti i zahtjevnosti. Već dugi niz godina surađujemo s različitim institucijama i humanim organizacijama. Zahvaljujući kvaliteti našeg rada , inovativnosti imamo veliki broj stranaka iz Slovenije, Hrvatske i inozemstva koji su nam povjerili izradu proteza.. Naši protetičari su stručno osposobljeni, redovno se educiraju i imaju najnovije međunarodne certifikate i priznanja.

NADKOLJENSKA PROTEZA

Nad koljenična  proteza je većinom napravljena  iz induvidualno napravljenog ležišta , koljena, cijevi i stopala. Oblik ležišta je ovisan od fizičkog stanja svakog pojedinca i njegovih aktivnosti.  Korisnik može dodatno koristiti i silikonski liner  ili druga pomagala koja pomažu što lakšoj upotrebi.

PODKOLJENSKA PROTEZA

Nad koljenična  proteza je većinom napravljena  iz induvidualno napravljenog ležišta ,  cijevi i stopala. Oblik ležišta je ovisan od fizičkog stanja svakog pojedinca i njegovih aktivnosti.  Korisnik može dodatno koristiti i silikonski liner  ili druga pomagala koja pomažu što lakšoj upotrebi.

ELEKTRONSKA KOLJENA I STOPALA

U našem poduzeću možete besplatno isprobati najnoviju tehnologiju na području protetike.. Licencirani smo za namještanje velikog broja različitih koljena i stopala.  

SILIKON

Stranica je u izradi.

IZGLED PROTEZE - KOZMETIKA

Izbor kozmetike je različit od čovjeka do čovjeka. Nekima je proteza draža bez ukrasnih kozmetičkih dijelova, da se vide sve  komponente proteze, drugi se odlučuju  za više prirodan oblik svojih proteza ili za najnoviju tehnologiju 3D printanja.

VAŽNE INFORMACIJE ZA KORISNIKE

Informacije za nove stranke i savjetovanje o mogućnosti protetske skrbi.