PROTETIKA

 

Izguba dela telesa  dandanes še ne pomeni konec normalnega življenja in aktivnosti katere je človek počel pred amputacijo. V podjetju MOOR Ortotika in Protetika  se zavzemamo za vsakega uporabnika z namenom čim boljše povrnitve v vsakdanje življenje in izboljšanja kvalitete življenja. Že več kot 20 let nudimo našim strankam vrhunske storitve na področju protetike za vse nivoje amputacij, vse nivoje aktivnosti in zahtevnosti.  Vrsto let sodelujemo z različnimi inštitucijami in humanitarnim organizacijami. Zahvaljujoč naši kvaliteti dela in inovativnosti nam je veliko strank iz Slovenije in tujine zaupalo izdelavo proteze. Naši protetiki so strokovno usposobljeni, se redno izobražujejo in pridobivajo najnovejše mednarodne certifikate in priznanja.   

NADKOLENSKA PROTEZA

Nadkolenska proteza je večinoma sestavljena iz individualno izdelanega ležišča, kolena, cevi in 

stopala. Oblika ležišča je odvisna od fizičnega stanja vsakega posameznika in njegovih aktivnosti. Uporabnik/ca lahko dodatno uporablja silikonski liner  oz. druge pripomočke kateri 

pripomorejo k čim lažji uporabi.

Podkolenska proteza je večinoma sestavljena iz individualno izdelanega ležišča, cevi in stopala. Oblika ležišča je odvisna od fizičnega stanja vsakega posameznika in njegovih aktivnosti. Uporabnik/ca lahko dodatno uporablja silikonski liner, elastično kolenico, oz. druge pripomočke kateri pripomorejo k čim lažji uporabi. 

PODKOLENSKA PROTEZA

V našem podjetju lahko stranke brezplačno testirajo najsodobnejšo tehnologijo na trgu protetike.  Licencirani smo za namestitev vrsto različnih elektronski kolen in stopal.  

ELEKTRONSKA KOLENA IN STOPALA

Stran je v izdelavi! 

SILIKON

Izbira kozmetike je različna od človeka do človeka. Nekaterim je ljubša proteza brez vsakršnih kozmetičnih delov, da se vidijo vse komponente proteze, drugi se odločijo za bolj naravno obliko svoje protetične noge ali pa za najsodobnejšo tehnologijo 3D tiskanja.

IZGLED PROTEZE - KOZMETIKA

Informacije za nove stranke in svetovanje o možni protetični oskrbi.

POMEMBNE INFORMACIJE ZA UPORABNIKE