O NAMA

TKO SMO

Naš tim je vrhunski osposobljen na području izrade i namještanja medicinskih indIvidualno proizvedenih pomagala.

Stalno prtimo novitete u svijetu. Redovno pohađamo stručne edukacije, seminare i  sajmove u Hrvatskoj i inozemstvu. Tokom cijele godine stremimo k razvoju stručnog područja u sudjelovanju sa Sveučilištem u Ljubljani - Medicinski fakultet  izvodimo kliničku praksu za studente.  Razvijamo nove tipove pomagala i tehnologija - vlastiti brand MOOR, koji je uvažen u stručnim krugovima.

Naši zaposlenici su aktivni članovi raznih svjetskih strukovnih udruženja.

TVRTKA

Obiteljska tvrtka je osnovana 2006. Osnovna djelatnost je izrada i podešavanje zahtjevnih medicinskih pomagala koje su individualno proizvedene proteze  za gornje i donje udove, te ortoze kralježnice i glave. 

Sa  Zavodom za zdravstveno osiguranje  Republike Hrvatske  imamo sklopljen ugovor o dobavi i  izradi najzahtjevnijih  pomagala.

Od samoga početka usko surađujemo s Sveučilišnim rehabilitacijskim institutom, stranim stručnjacima u području ortotike i protetike, te s Moderna ortopedija d.o.o. koja je na tržištu od 1994. i koja je bila pored URI Soča prva ovlaštena za izradu najzahtjevnijih pomagala u Sloveniji. 2010 godine smo se udružili s tvrtkom Moderna ortopedija d.o.o. u jednu tvrtku.  

 

Naši poslovni prostori se nalaze na sjeveru Ljubljane, 300 m od AC LJ-KR, izlaz Ljubljana Šmartno. Za rad imamo više od 800 m2 poslovnog prostora, veliko prostrano parkiralište i najmoderniju računalnu opremu (CAD CAM). U Hrvatskoj  se nalazimo u Velikoj Mlaci - Zagreb.