Družinsko podjetje je  bilo ustanovljeno leta 2006. Osnovna dejavnost je izdelava in nameščanje zahtevnih medicinskih pripomočkov, kot so individualno izdelane proteze za spodnje in zgornje ude, ortoze za spodnje in zgornje ude, ter ortotika hrbtenice in glave.

 

Z  Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije imamo sklenjeno pogodbo o dobavi in izdelavi najzahtevnejših pripomočkov.

 

Že od samega začetka tesno sodelujemo z Univerzitetnim rehabilitacijskim inštitutom, tujimi strokovnjaki na področju ortotike in protetike, ter z podjetjem Moderna ortopedija d.o.o., ki je na trgu od leta 1994 in je bila poleg URI Soča prva pooblaščena za izdelavo najzahtevnejših pripomočkov v Sloveniji. V letu 2012 smo se z podjetjem Moderna ortopedija d.o.o. združili v eno podjetje. 

 

Naši poslovni prostori se nahajajo na severu Ljubljane, 300 m od AC LJ-KR, izvoz Ljubljana Šmartno. Za dejavnost imamo več kot  800 m2 poslovnega prostora, veliko, senčno parkirišče in najsodobnejšo računalniško tehnologijo (CAD CAM). Po drugih krajih Slovenije imamo v najemu še dodatne prostore.

Naš delovni tim je vrhunsko usposobljen na področju izdelave in nameščanja medicinskih pripomočkov izdelanih za posameznika.

Ves čas spremljamo novitete v svetu. Redno se udeležujemo strokovnih izobraževanj, seminarjev in sejmov, tako doma, kot v tujini. Vsa leta stremimo k razvoju strokovnega področja, v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani-Zdravstveno fakulteto izvajamo klinično prakso za študente.  Razvijamo nove tipe pripomočkov in tehnologij - lastna blagovna znamka MOOR, ki je v strokovnih krogih že uveljavljena. 

Naši zaposleni so aktivni člani raznih  svetovnih strokovnih združenj.

O NAS

PODJETJE

KDO SMO